Min bror har blitt bestefar🤗

Endelig skjedde det, ni dager på overtid ble broren min bestefar. Herleik er 17 måneder yngre enn meg, og jeg har snart vært bestemor i tolv år. Livet er urettferdig, også på den måten. Hvem skulle trodd at jeg som har tre gutter, skulle bli bestemor før han som hadde tre jenter? Gutter er jo så treige sies det, vel det gjelder ikke for mine to eldste sønner🤗

Per Svein har sagt til Herleik at det er på høy tid at han blir bestefar, han kaller ham for en sinke😂😂😂som om han har noe han skulle sagt i denne saken. Hos Herleik går alt i rett rekkefølge. Først bryllup, så barn. Mine gutter hopper over giftemål og går rett på barn. Det viktigste er tross alt at vi er blitt besteforeldre. Og vi er superheldige for vi får ha dem hos oss akkurat så mye vi vil.

På fredag, i tretiden ble bror bestefar til en kraftplugg på fem kilo. Fødselen ble av det tøffe slaget, men nå er han her. Aksel ble født i Esbjerg, og grunnet koronasitusjonen blir de første møtene via skjerm. Jeg håper for alle parter at det ikke tar for lang tid før besteforeldre kan ta turen til Danmark. Det er et par tanter som også gjerne skulle vært i Danmark nå. For oss sørlendinger er Danmark vårt andre hjemland. Det er mer som et annet fylke, enn et annet land. I disse koronatider minner det mer om et annen planet.

Per Svein og jeg er blitt grandonkel og grandtante for første gang på min side. På Per Sveins side har vi opplevd dette ti ganger før. Den første gangen i 1999. Det samme året som min yngste bror ble far for første gang. Da ble jeg grandtante og tante med fadderplikter samme år. Livet gir fantastiske gaver.

Jeg ordnet gaver til babyshower, mens gammelonkel fikset gaver til lille Aksel, i påvente av fødsel. Kari Mette, samboeren til Per Sveins kompis Stig, strikker flotte sko.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s