Straks klare for vinterferie☀️

Etter ei kontorøkt i går morges, møtte vi Robert på Sms brukt i Høllen. De har halv pris på alle klær denne og neste uke. Ungene til Robert vokser som et uvær, så det er ingen grunn til å kjøpe alt nytt. I går fikk Robert kjøpt en haug med ullundertøy til en latterlig billig penge.

Jeg er jo stadig på skattejakt selv, og fant litt i turkis, som ble med hjem.

Jhonny kom på vinterferie til Casaen i kveldinga. Vi koste oss med kyllingtaco, og gleder oss til jentene dukker opp i dag. Da skal vi kose oss sammen hele helgen. Jeg skal bare ha ei kontorøkt før lunsj, før ferien starter for alvor.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s