Hverdager💙

Jeg digger hverdager, og vi snakker ikke sĂ„ mye om dem. De fortjener litt fremsnakking, det er tross alt dem det er flest av. Her i Casa Amore begynner hverdagen Ă„ ta form, og det liker vi veldig godt. Huset er laget for en hverdag som passer oss bedre, enn det huset vi hadde pĂ„ Åros. Huset pĂ„ Åros var bygget for en smĂ„- og storbarnsfamilie. Dette huset er ikke det. Dette er bygget for Ă„ bli gammel i, men med god plass for familie og venner. Hverdagene mine bestĂ„r av stadig mer tid i min gule kontoravdeling. Vi er i ferd med Ă„ lande. Vi savner ikke huset pĂ„ Åros, men er glade for at det blir tatt vare pĂ„, og at det nĂ„ gjennomgĂ„r en totalrenovering. Vi har jo hatt det bra der, nĂ„ kan andre ogsĂ„ fĂ„ det.

I oppveksten, i TrĂžndelag, hadde vi brun ost pĂ„ vaflene. Det liker jeg fortsatt. Hjemmelaget rĂžrt jordbĂŠrsyltetĂžy med rĂžmme er ogsĂ„ godt pĂ„ vafler. Det var fĂžrste gang vi tok i bruk vaffeljernet her i casaen. Det blir ikke den siste. NĂ„ er jeg straks klar for frokost og en ny hverdag pĂ„ kontoret. Jeg gleder megđŸ€—

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s