Hverdager💙

Jeg digger hverdager, og vi snakker ikke så mye om dem. De fortjener litt fremsnakking, det er tross alt dem det er flest av. Her i Casa Amore begynner hverdagen å ta form, og det liker vi veldig godt. Huset er laget for en hverdag som passer oss bedre, enn det huset vi hadde på Åros. Huset på Åros var bygget for en små- og storbarnsfamilie. Dette huset er ikke det. Dette er bygget for å bli gammel i, men med god plass for familie og venner. Hverdagene mine består av stadig mer tid i min gule kontoravdeling. Vi er i ferd med å lande. Vi savner ikke huset på Åros, men er glade for at det blir tatt vare på, og at det nå gjennomgår en totalrenovering. Vi har jo hatt det bra der, nå kan andre også få det.

I oppveksten, i Trøndelag, hadde vi brun ost på vaflene. Det liker jeg fortsatt. Hjemmelaget rørt jordbærsyltetøy med rømme er også godt på vafler. Det var første gang vi tok i bruk vaffeljernet her i casaen. Det blir ikke den siste. Nå er jeg straks klar for frokost og en ny hverdag på kontoret. Jeg gleder meg🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s