Mens vi venter på våren🤗

I går var det første vårdag, det fikk jeg med meg på de lokale nyhetene. Jeg følte vel ikke akkurat det, men at vi er inne i en brytningstid, det både ser og kjenner jeg. Her er varmegradene tilbake, og tåka spiser snø hver dag som går.

Det er ikke bare våren vi ventet på. Vi venter også på at min eldste bror skal bli bestefar for første gang. Terminen var den 17, nå lurer vi på om han kan vente til Kristoffer sin bursdag i morgen🤗Uansett så er det ikke lenge til nå😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s