Fastelavensria😱

Vi har fått mildvær, med snø i kastene. Vi våknet opp til at det snødde tett i går.

Når vi får dette været blir det slaps overalt, det er vått og glatt, og om kvelden fryser det på. Da kan det i grunnen bare regne vekk, så våren kan komme.

Vi hadde noen ærend for å klargjøre leiligheten i går. Vi var inne hos HTH- kjøkken, og hentet innmat til bestikkskuffen og plastmatter til alle kjøkkenskuffene i går. Per Svein gikk likegodt inn til sjefen og fikk det gratis. Det er jo innafor. Vi var innom Jysk og kjøpte rullegardiner til stue/ kjøkkendel. Per Svein skal sette de opp i dag. Det er greit med litt solskjerming også. Da vi først var innom fikk jeg kjøpt et par grønne filleryer til soverommene nede.

Jeg fikk sms om at de var klare til henting og at de var tomme for tre av bøkene hos forhandleren. Jeg var litt senere ute med bestillingen i år, og da må man regne med noe sånn.

Jeg kjøpte den på den lokale bokhandelen for noen år siden, fordi jeg fikk den varmt anbefalt av en av de ansatte. Den kan anbefales videre. Det er første boken jeg leser av denne forfatteren, og det kam fort bli flere🤗

Per Svein var med Dag og dro krepseteiner i går. Det skjer rett som det er nå. I går ble det kreps til kvelds, og det føles jo som en luksus. Kakao med krem ble det også servert i casaen i går☕️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s