Det snør, det snør, tiddelibom❄️

Helt siden fredag har vi på kyststripa mottatt snø som ikke er blitt meldt. Nå bryr ikke snøen seg om den er meldt eller ikke, den kommer akkurat når det passer seg sånn. I kjølvannet av den følger gratis trim og svette. Vi er inne i en kuldeperiode som har vart en stund. Våren ser ikke ut til å komme med det første. Er vi heldige begynner varmegradene å vise seg til helgen. Jeg er mer enn klar for vår og varmere dager.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s