Årets vakreste eventyr for bokelskere📚

Da er det i gang igjen, årets vakreste eventyr for bokelskere er her. Mammutkatalogen er ute og den 15 februar braker det løs. Normalt sett varer salget i to uker, men på grunn av koronasituasjonen blir det i år to uker ekstra, i år. I mange år nå har jeg forhåndsbestilt de bøkene jeg ønsker å kjøpe. Og nå som vi har den situasjonen vi har, er jo det et veldig godt alternativ. Bestillinger kan leveres inn før den 15 februar. Fra den 15 februar kan du hente bøkene du har bestilt. Du får en sms når de er klare for henting. Jeg har de siste årene kommet med anbefalinger på bøker man kan få kjøpt på salget, bøker jeg selv har lest, og likt. Dette året blir intet unntak.

Jeg håper alle lesehester kjenner sin besøkelsestid og bunkrer opp bøker på årets mammutsalg, for her kan du sikre deg mange godbiter. Godt leseår folkens📚

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s