Sammen er vi sterke💪

I dag vil jeg takke alle som delte blogginnlegget mitt i går. Innlegget het: Norge bak fasaden- Mobbing. Nå er det ikke antallet i seg selv som er så interresant, men hvem det ble delt med. Det hele startet med at Per Svein satt ute i havet og leste det. Han sendte det umiddelbart til statsministerens kontor, og til kunnskapsministeren. Nå er det ikke uvanlig at brev og blogginlegg fra Team Liland går den veien, men nå var det en stund siden. Den nye kunnskapsministeren har aldri hørt fra oss.

Deretter tok en lokalpolitiker fra en annen del av landet og delte det med sitt parti, både i storting og regjering. Guri fikk nok en deling, og en politiker tar det videre til alle departementer. Deretter kom meldingen om at forsker Ingrid Lund, som deltok i programmet mandag, også hadde fått det tilsendt. Flere tok kontakt om at de hadde delt det til flere mediehus og lokalpolitikere. En meddelte at Norge bak fasaden hadde fått det tilsendt. Det er hva jeg har fått tilbakemelding om, bloggen er offentlig og kan deles av alle, det er bare å kjøre på.

Mitt mobbenettverk, bygget opp over mange år, har delt innlegget både langt oppe i Nord- Norge, i Midt-Norge, på Vestlandet, Østlandet, og på Sørlandet. Det uten at jeg har gjort noe som helst annet enn å skrive min hjertens mening om hvor skoen trykker i mobbesaken. Jeg har pekt på løsninger, og på veien videre. Vi er inne i det attende året av vårt mobbeengasjement nå. En sak og et engasjement vi ikke valgte selv, men som valgte oss. Det tar tid å få en endring her, men jeg satser på at om tjue år vil alt se helt annerledes ut. Og vi Lilendinger kommer til å delta i kampen til målet er nådd. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Sammen er vi sterke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s