Da kontoret mitt ble NAV-kontor🤗

Jeg hadde aldri sett for meg at kontoret mitt skulle bli brukt som NAV-kontor, men i går ble det det. I disse tider har jo de som kan hjemmekontor. Det gjelder også for Robert, som jobber som saksbehandler hos NAV. Fredag kom det en melding om at strømmen skulle tas, i området der han bor, etter tolv på mandag. Han lurte på om han kunne sitte hos oss å jobbe. Han fikk tilbud om å låne kontoret mitt.

2 kommentarer om “Da kontoret mitt ble NAV-kontor🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s