Mobil overkjørt😱

Vi våknet til nydelig vintervær i går, med 9 minusgrader. Vi trenger fortsatt ikke fyre, det er bare velstand. Vi kan gå rundt barbent uten å fryse. Vannbåren varme har vist seg å være akkurat så bra som vi håpet på.

Vi bestemte oss for å ta en tur ut i finværet.

Vi tok turen til Tangvall for å bytte inn den nye vannkokeren som slo seg av i hytt og pine. Per Svein trengte også noen varme støvletter. Alt gikk kjempefint. Hos Power fikk vi ny vannkoker uten noe om og men. Hos Tønnesen sko fant Per Svein et par gode, varme og fine støvletter til 70% avslag. Det var et par igjen. Da vi kom hjem skulle jeg bare hente posten. Da jeg gikk ut av bilen ramlet pungen med mobilen under bilen, og da vi kjørte videre ble den kjørt over. Alt virket, men skjermen var knust. Per Svein hadde mast på meg halvannet år om jeg ikke trengte ny mobil snart. Det trengte jeg ikke, men i går trengte jeg det. Ny mobil ble på nettet reservert i butikk, og vi tok turen til Vågsbygd senter. Deretter dro vi hjem for å sette den i stand. Daniel får den gamle, han bytter skjerm på den, og får en god mobil et par år til. Det kalles en vinn vinn situasjon.

Jeg hadde kjøpt ytrefilet av svin på 40prosenten. Det beste kjøttet får du til redusert pris🤗Det var kuttet i tynne skiver. Jeg hadde også kjøpt inn beter i ulik kulør, gule, røde og rosa. Jeg kuttet opp betene, og passe mengde med poteter til oss. Jeg skrelte dem først og delte dem i båter. Deretter kjørte jeg på med rikelig mengde med olivenolje, salt og pepper. I kjøleskapet fant jeg et lite glass med rødløkchutney fra Cemo, søt karrisaus og yoghurtsaus med hvitløk, fra Rema 1000. Alt ble blandet sammen med beter og poteter. Det gikk inn i stekovnen på 200 grader og ble stekt i 30 minutter.

Jeg anbefaler alle å gå på jakt i billigdisken, kjøleskapet, skuffer og skap. Det kan føre til fantastiske matopplevelser, til en billig penge👍👍👍

Ellers er jeg veldig glad for at politiske partier begynner å få øynene opp for den jobben Foreldrenettverk mot mobbing gjør🤗🤗🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s