En rolig dag i heimen😍

Kampen for et mobbefritt samfunn og en mobbefri skole er ikke for pingler, men for meg og min familie har den også kommet med mange skjulte velsignelser. Mange tror feilaktig at jeg er ute etter lærerne. Det er så feil som det kan få blitt. Yrkesgruppen som er overrepresentert i min heiagjeng, og mitt nettverk, er nettopp lærere. De gode lærerne ser hvor skoen trykker, de vil heller ikke ha det sånn. De kjemper også for en bedre skolehverdag. En av disse tok kontakt med meg i går. Vi kjemper begge den samme kampen, i og utenfor skolen. Vi gir ikke opp selv om det går trått, vi backer opp og heier på hverandre. På grunn av det vi har opplevd har jeg i dag et nettverk med gode mennesker over hele landet, som jeg stadig er i kontakt med, og som jeg kan snakke med om alt. Mange av disse er lærere, men alle yrkesgrupper er representert i denne kampen. Og sånn må det være.

2 kommentarer om “En rolig dag i heimen😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s