Uken er i full gang🤗

Jeg pleier å si at det aldri er en kjedelig dag i Lilandsresidensen. Nå som Lilandsresidensen er solgt er det bare å konstatere at det ikke finnes kjedelige dager i Casa Amore heller. Stadig mer finner sin faste plass i heimen.

Denne dagen skal team Liland tilbringe i Kristiansand tingrett. Et foreldrepar har saksøkt Lillesand kommune, det er en oppreisningsak og erstatningssak, i en 9a sak, det er foreldene som saksøker kommunen for tort og svie. Far til jenta saken omhandler er tidligere kollega av min mann. Han måtte slutte i jobben i Nordsjøen for å skaffe seg en jobb på land, på grunn av denne saken. Dette er ikke uvanlig i mobbesaker, mange foreldre må slutte å jobbe, sykemelde seg, eller blir uføre på grunn av slike saker. Det skjer veldig ofte at disse sakene gruser karrieren til både den ene og den andre forelderen. Det er på høy tid at vi får satt fokus også på dette.

Per Svein ble oppringt av barnets far på søndag med forespørsel om vi kunme stille i retten i dag. Han skal vitne i dag. På grunn av koronasituasjonen er det ikke lett å få overvære hovedforhandlinger nå, selv om retten er åpen. Vi sendte søknad på mail i går, og fikk go for å stille i dag, svaret kom veldig raskt. Dette er en helt annen sak enn den som verserte i media i går. Det er derfor jeg sier at det brenner i Lillesand denne uken. Neste uke kan det være din kommune det brenner i. Så lenge vi har en klageinstans uten baller, og en riksadvokat som ikke vil prioritere det han kaller skolesaker, står vi på stedet hvil. Det hjelper heller ikke at vi i 2017 fikk et lovverk som svekker barns rettsikerhet i skolen. Dette har foreldrenettverk mot mobbing nå samlet inn haugevis av dokumemtasjon på. Hva dette landet trenger nå er et skikkelig foreldreopprør, men når det kommer er ikke lett å forutsi, men at det kommer, det er jeg aldri i tvil om.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s