Sorg i Casa Roberto😢

I går morges tikket det inn en melding fra Robert i familiechatten. Totiki eller Tiki som hun kalles var skikkelig dårlig. Utfra syptomene skjønte Per Svein og jeg at dette kanskje var hennes siste dag. Jeg skrev til Robert at han måtte være forberedt på nettopp det. For fire år siden ga Robert henne en livreddende operasjon, etter flere år med helseproblemer. De visste ikke om hun ville overleve en operasjon, eller om hun ville få lenger liv av den, men Robert var villig til å prøve. Hun fikk fire gode år til sammen med Robert og familien. I går var det over, dyrlegen var klar i sine meldinger. Robert måtte la henne få slippe. Han kjærtegnet henne inn i døden, og sa det var noe av det verste han hadde vært med på.

Han skulle gjerne ha hatt noen der, men alt skjedde så fort. Heldigvis hadde Kevin fri i går, og han møtte ham i døren, da han kom ut av dyreklinikken. Kevin var med Robert resten av dagen. Venner er godt å ha når livet butter i mot. Vi fikk telefon fra en sønn i oppløsning, og i sorg. Vi vet hva Tiki har betydd for ham i vanskelige dager og år. Hun har vært en livredder, og vi er henne evig takknemlig. Pandora og Jhonny sørger fælt over en trofast bestevenn. De så ikke den komme. Robert kom hjem til en hund og tre katter, men han følte at han kom hjem til tomt hus, fordi Tiki ikke var der.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s