Signering av salgsdokumenter🖌

I gÄr morges tok vi turen til byen og SÞrlandssenteret, for Ä fÄ gjort unna det siste som trengtes for Ä ferdigstille kontoret. PÄ veien dro vi innom Centrum sko sÄ jeg fikk kjÞpt meg stÞvletter med vendbare pigger.

Det var kjapt gjort, og deretter gikk turen til Biltema hvor jeg fikk kjÞpt meg en ny whiteboard. Etter det dro vi til Ikea og kjÞpte skrivebord. Vi kjÞpte maken til det vi har i biblioteket. Det tar liten plass, men har plass til mye innhold. Vi har ventet pÄ at de skulle fÄ inn igjen. Vi dro innom Tangvall pÄ vei hjem for noen Êrend og tok en kaffe pÄ Bageriet.

Hilde fra Hellvik hus ringte, hun var klar med en stor bunke salgsdokumenter som vi skulle skrive under. Det tok sin tid, men nĂ„ er det siste gang pĂ„ en stund at vi skal bedrive den slags, siste tomten er solgtđŸ€—

Mens jeg hev meg over vaskebĂžtta, hev Per Svein seg over det flatpakkede skrivebordet. Resultatet ble bra. Vi er veldig fornĂžyde begge to.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s