Signering av salgsdokumenter🖌

I går morges tok vi turen til byen og Sørlandssenteret, for å få gjort unna det siste som trengtes for å ferdigstille kontoret. På veien dro vi innom Centrum sko så jeg fikk kjøpt meg støvletter med vendbare pigger.

Det var kjapt gjort, og deretter gikk turen til Biltema hvor jeg fikk kjøpt meg en ny whiteboard. Etter det dro vi til Ikea og kjøpte skrivebord. Vi kjøpte maken til det vi har i biblioteket. Det tar liten plass, men har plass til mye innhold. Vi har ventet på at de skulle få inn igjen. Vi dro innom Tangvall på vei hjem for noen ærend og tok en kaffe på Bageriet.

Hilde fra Hellvik hus ringte, hun var klar med en stor bunke salgsdokumenter som vi skulle skrive under. Det tok sin tid, men nå er det siste gang på en stund at vi skal bedrive den slags, siste tomten er solgt🤗

Mens jeg hev meg over vaskebøtta, hev Per Svein seg over det flatpakkede skrivebordet. Resultatet ble bra. Vi er veldig fornøyde begge to.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s