Full fart inn i det nye året🤗

Det er alltid oppgaver å ta fatt på. I går morges fikk vi unna litt husarbeid. Klesvask, stryking og skifting av sengetøy sto på programmet. Det ble også lagt på nytt sengetøy i det største soverommet nede. Vi er klare for nye gjester straks det åpnes for det igjen. Siden min personlige hårfarger er kommet hjem fikk jeg også ny farge på etterveksten👍

I går var jeg assistent for Per Svein, da jeg ble med på hans runde for å dele ut info om Lions juletreaksjon, til postkasser i vestbygda.

Vi var innom Robert og Daniel med diverse saker og ting da vi først var på den siden av Søgne. Nå er det hjemmekontor og hjemmestudier som rår grunnen for hele familien. Vi stakk innom Tangvall for en kaffe, da traff vi eldstesønnen helt tilfeldig, og vi fikk en liten stjernestund sammen med ham over en kaffekopp☕️

Vel hjemme mekket vi oss lunsj før vi kastet oss over malespannet. Nå skulle vi flikke mitt kontor.

Vi fikk satt opp åtte dørstoppere tilsammen i kontordel, hovedhus og leilighet. På noen dører slår håndtakene inn i veggen og lager merker. Sånn kan vi ikke ha det.

Da dørstopperne var på plass begynte vi jobben med å få hengt opp det som skal opp i kontordelen. Vi ble ikke ferdig, men det har vi planer om å bli i dag.

Vi fortsetter ferdigstillingen av kontoret i dag, og håper på en labbetur i løpet av dagen også. Litt frisk luft gjør godt for kropp og sjel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s