Hjertestarter i julegave❤️

I går skulle bestefar, svigerfar, pappa og ektemann komme hjem til julefeiring med små og store. Pandora var tilbake fra julebesøk hos mamma. Lille My var reist med mamma og Trym til Bø, men ellers skulle vi være alle mann alle. For meg gikk dagen med til forberedelser.

Vi spiste og koste oss lenge. Til dessert var det både multekrem og jordbærkrem med julekaker til. Mandlene gikk til Synne og Per Svein 👍 Etter middag ble det quiz, gang rundt juletre, gaver og enda mer quiz. Den aller største overraskelsen i går var gaven fra barna. De hadde virkelig slått på stortromma i år. Vi må ha vært veldig snille💙Vi fikk en hjertestarter🤗De vil oss åpenbart vel, og ønsker å ha oss her ei stund til. Denne gaven er ikke bare til oss, men til huset, våre gjester og til nabolaget. Per Svein har heldigvis vært på kurs i dette, på jobb, men i følge Daniel var det ikke vanskelig. Det var bare å følge bruksanvisningen. Så når Per Svein har funnet ut av alt, og vi har fått den på plass, får jeg meg et kurs også, av han jeg bor sammen med. Vi fant et greit sted for plassering i går, midt i husets hjerte, men ikke synlig for alle og enhver. Det fulgte med skilt som skal festes på veggen ved inngangsdøren, og vi skal registrere den på nettet, slik at om noen i nærheten skulle ha behov for den, finner de den her i Casa Amore❤️

Med ønske om at alle får en super nyttårsfeiring, akkurat på den måten de selv helst vi ha det🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s