Hjem til jul🎄

I dag kommer Per Svein hjem til jul i heimen. FÞrste jul i Casa Amore synger pÄ det siste verset. I morgen er det nyttÄrsfeiring, og det markerer punktum for julen her i huset. NÄr nyttÄrsfeiringen er over er vi alltid klare for et nytt blankt Är. Da ryddes julen ut.

Far i huset er klar for hjemtur. Han vant flere premier i Är, blant annet for den mest kreative julegenseren, men han vant ogsÄ biljardturneringen, og dermed premie der ogsÄ. SÄ ble det ogsÄ julegave til de som var ute. Han kommer derfor hjem med nye dubbeditter.

Jeg hĂ„per du fĂ„r en fin romjulsdag der ute. 🎄

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s