Hjem til jul🎄

I dag kommer Per Svein hjem til jul i heimen. Første jul i Casa Amore synger på det siste verset. I morgen er det nyttårsfeiring, og det markerer punktum for julen her i huset. Når nyttårsfeiringen er over er vi alltid klare for et nytt blankt år. Da ryddes julen ut.

Far i huset er klar for hjemtur. Han vant flere premier i år, blant annet for den mest kreative julegenseren, men han vant også biljardturneringen, og dermed premie der også. Så ble det også julegave til de som var ute. Han kommer derfor hjem med nye dubbeditter.

Jeg håper du får en fin romjulsdag der ute. 🎄

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s