En gave som varmet langt inn i hjerterota❤️

I går kom hverdagen tilbake igjen. Det var ikke feil. Etter frokost tok jeg meg en luftetur på butikken.

Tove lurte på om jeg ville være med på tur til Grimstad, og det ville jeg.

Det er skikkelig koselig med damelunsj, både de som er planlagt, men også de som ikke er det. Vi dro blide og fornøyde hjemover.

Da jeg kom hjem lå det en melding på telefonen fra Marit( Per Sveins søster). Hun lurte på om jeg var hjemme for hun og Svein ville gjerne komme på besøk, for å hilse på, og for å se huset. De hadde ikke sett det ferdig enda. Vi koste oss sammen, huset ble mer enn godkjent. Det er jo noe helt annet å se det i virkeligheten enn på bilder. Vi fikk oss en stjernestund sammen før de dro igjen. De hadde med en innflyttingsgave som varmet oss langt inn i hjerterota.

Uansett vær og føreforhold ønsker jeg deg en hjertevarm dag😍

2 kommentarer om “En gave som varmet langt inn i hjerterota❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s