I stormens øye💨

I går våknet jeg til mye vær, og verre skulle det bli. Da jeg åpnet rullegardinet på kjøkkenet, så jeg at isoporen fra nabotomta var på vei oppover bakken til min bror.

Jeg meldte vår byggelder, Vibekke, om dette. Hun skulle kontakte bygglederen som hadde hadde ansvar på tomta. Det er Hellvik hus som bygger der også. Ikke lenge etter kom det folk fra Mur I Sør og begynte oppryddingen. Min bror som hadde orkesterplass fra toppen ringte, han kunne se at sålen hadde vrengt seg. Isporen var en ting, det var mye verre med sålen, sa han. Jeg hadde forventet at sålen var støpt i god tid før juleferien, for alt så klart ut til det, det ble ikke gjort. Nå tror vi det blir ekstra arbeid her over nyttår.

Presseningen Per Svein hadde rundt veden, slet seg løs og kom seilende opp på verandaen, med enormt vindfang. Den ligger nå i garasjen. Etter det var det bare å ta en sjekk rundt tomta for å se om det fantes flere løse deler i omløp. Alt var greit.

Jeg har aldri hatt en så stormfull bursdag, som jeg kan huske, men det er fint å se , og høre på kreftene, når en sitter inne i varmen. Den første vaksinen ble satt på min bursdag, og det tar jeg som et godt tegn, midt i stormen. Uansett hvor galt det kan se ut, så ordner det seg👍

Å ha bursdag midt i julen, er ikke noe sjakktrekk, da er jeg lei av mat og kaker. Da liker jeg det stille og rolig. Jeg hadde litt besøk jevnt og trutt i går, og det var helt fantastisk. Hilsenene strømmet på både på fjasebok, messanger, telefon og på døren. Det er bare å takke og bukke. Nå gleder jeg meg over et par vanlige hverdager før festlighetene ligger over oss igjen🤗

Måtte mandagen din bli superdeilig😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s