Stroppet for storm💨🌬🌊

I går morges våknet jeg til et lite snødryss, det var vintersesongens første snøkorn❄️

I går fikk jeg ryddet, støvsuget og lagt på nytt sengetøy i gjesterommene. Nå er alt klart til nyttårsgjester.

På plattformen vant Per Svein premien for den mest kreative julegenseren, i går.

Selv var jeg invitert på familiemiddag hos MacLeods i går. Heldigvis labbet jeg begge veier, for det ble møøøe mat. Vi fikk servert kalkun med all slags godt tilbehør, og multkrem/jordbærkrem til dessert. Vi ble så mette at vi just så vidt klarte å kreke oss borti sofaen etterpå. Og der ble det servert kaker og godteri😱mens vi stønnet og bar oss😂😂😂det blir i alle fall nok mat i jula🎄Det smakte fantastisk, men jeg kjenner meg mett enda😍

Daniel kom og hjalp meg å stroppe hagemøbler i går kveld. Det skulle komme storm til natten og bli enda verre i dag. Det blåser friskt rundt ørene nå, og jeg er glad jeg slipper å løpe etter hagemøbler utenfor.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s