Siste tomt solgt👍

Forrige uke fikk vi en telefon fra Fredrik Ihlen om at han regnet med at han hadde reddet julemiddagen vår. Han var bare dager unna en signering på salg av den siste tomten, trodde han. Vi har solgt to tomter her på Kileneset tidligere. En i fjor høst, og en i sommer. Den vi mener er den aller fineste av de tre, den ligger på toppen, med utsikt over storhavet. Den ble solgt denne uken. Nå kan vi krysse av den også på to do listen, og vi kan si at prosjekt Langenes nærmest er i havn. Nå mangler bare båthavnen, som kommer medio April. Det er utrolig deilig å ha kommet så langt. Vi takker selgerne hos Hellvik hus for bra jobbing opp mot salg av våre tre tomter. Når vi signerer avtalen på nyåret overtar Hellvikhus resten av prosjektet, de har fått byggeklausul mot å selge dem for oss. De holder på å bygge på den tomta som ble solgt i sommer. Og til neste år starter byggingen på den tomta Per Sveins søster solgte, og den vi nå selger. For oss og Hellvikhus har dette vært en vinn vinn situasjon.

Det finnes fortsatt tomter å få kjøpt i området. Repstad Eiendom har tomter til salgs, men nå selges de unna i et stadig raskere tempo. Så vil du bo her ute med tean i tanga, da må du gjøre noe nå, for det er nå toget går🤗

Med ønske om en super lørdag til alle og enhver💙

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s