Julevask💪

Jeg pleier ikke å bedrive julevask, men da vi drev og flikket og malte vegger og karmer tidligere i uken, så jeg at det trengtes. Byggestøv og flyttestøv hadde fått lagt seg, så det var bare å brette opp armene. Etter to dager er jeg ferdig med hovedhuset. Kontordelen står for tur i dag.

Vi har hatt verdens beste håndtverkere, men nå begynner jeg å bli lei. Det er stadig et eller annet, men sånn er det. Det blir jo ikke orden på noe før alt er i havn. Så det er bare å smøre seg med tålmodighet🤗😱

Da gjesnstår det bare å ønske god fredda🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s