Busseselskapet legger seg flat, og ventilasjonen blir fikset👍

I går la busselskapet seg flat for Per Svein, jeg har ikke hørt et pip, jeg klagde jo også. Siden det var jeg som opplevde dette, håper jeg i det minste på et svar, selv om Per Svein i praksis har fikset det.

Vi har hatt problemer med ventilasjonen siden dag en. I samarbeid med byggleder har hun og vi lansert flere ideer om hva som kan være galt, og testet dette ut. Ingenting har funket. Heldigvis vet ingeniør Liland råd, han gikk inn i byggemappa, fant tegningene, og dermed også feilen. Den var dokumentert. Rørene var koplet feil vei, det som skulle være innluft, ble utluft og motsatt. Han ringte Vibekke, som ikke ble overrasket, hun var nemlig på sporet selv. Hun hadde vært inne hos en annen byggleder, som hadde vært det i 30 år, og spurt om det kunne ha skjedd, at monteringen var feil. Det hadde aldri skjedd før sa han, men det var akkurat det som hadde skjedd hos oss.

I går gjorde jeg skikkelig julerent i underetasjen og i soveromssuiten. Det ble noen timer over bøtta. Jeg fikk også testet ut teleskopstangen til støvmopp og nal, den funket helt perfekt. I dag tas resten av hovedetasjen. Når en går så grundig til verks som nå, må det posjoneres opp. Det er jul i alle rom nå, også i garderoben.

Etter dagens økt var det bare å lande i sofaen og den blå timen.

Med ønske om en fabelaktig dag, med eller uten vaskebøtte🤗

2 kommentarer om “Busseselskapet legger seg flat, og ventilasjonen blir fikset👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s