Solskjerming på plass☀️

De siste par dagene har vi gått gjennom huset på jakt etter helligdager og hakk, som må dekkes over, på vegger og karmer. Malingen står igjen i garasjen etter malerne. Nå er det mildvær, men snart er det frost. Da må malingen opp på bortsettingsloftet for å overleve. I går fikk vi gjort oss ferdig med hovedhuset. Kontordelen og eventuelt leiligheten tar vi på nyåret.

Brød, rester av tacosaus og litt ketchup, løk og paprika, som sang på siste verset, italiensk salami, mozerella og gul ost på toppen. Knallgod lunsj ble det.

De byttet også motoren på rullegardinen på badet. De fant ikke noe galt med den, men den bråkte som et treskeverk. De hadde også med seg laderen til fjernstyrerne til rullegardinene på bad og soverom.

Det er godt å se at mange er ute og spiser, og at mange bruker byen, og støtter det lokale næringslivet i en vanskelig tid. Det er ikke noe problem å holde avstand, alt er lagt til rette for det.

Bussen jeg tok korresponderer med rute 42 til Langenes. Det står både i bussplanen og på skjermen i bussen. 40bussen var to minutter forsinket til Søgne. Da bussen kjørte inn på rundkjøringen til Tangvall så jeg raua på Langenesbussen på Tangvallsletta. Den ventet ikke på bussen den skulle korrespondere med. Sinnamail ble sendt til busselskapet, det var en time til neste buss gikk, på Tangvall, der alt var stengt. Robert kom og reddet sin mor og kjørte henne hjem. På toget satt min bedre halvdel og sendte sinnamelding til busselskapet, han også. Hvis de vil vi skal bruke bussen må de følge opp å holde det som er skrevet, ikke bare kjøre når de selv finner det for godt. Vi får se hva slags svar vi får på våre sinnameldinger, for vi skulle få svar sto det.

I dag blir det vaskedag hos meg, og det passer meg bra. Jeg håper du får en finfin dag uansett hva som står på programmet🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s