Gjestebud❤️

I går hadde vi invitert på gjestebud, mine to brødre og deres bedre halvdeler var invitert. Anna var opptatt, men Margrete var klar for hjemmelaget ertesuppe med knoke. Men først skulle vi gjøre unna litt ærend. Per Svein skulle en tur til legen for å fornye flere sertifikater i tungvektsklassen.

Her måtte vi konfirmere en dame med både sniking i kø, og manglende overholdelse av koronaregler. Damen var godt oppe i årene, og i risikogruppe. Det hindret henne ikke i å snike godt i køen, og gi blaffen i meteren. Vi måtte opptre som koronapoliti, og fortelle henne at både køregler og koronaregler også gjaldt for henne. Hun ble skikkelig sur og uhøflig, og hun prøvde å psyke meg ved for å fortelle meg hvilken drittkjerring jeg var. Det hjalp enda mindre, for jeg ga meg ikke, og sa at nå er det nok. Og hun måtte gå bak å finne sin plass i køen. Hun som sto foran oss i køen var meget takknemlig for å bli kvitt damen som nærmest var klistret fast i ryggen hennes.

Pengene fra Enova tikket inn i går. Det gikk ikke to uker en gang fra vi søkte. Det er velsignet godt når noe går på skinner🤗

Det er disse gjestebudene vi elsker, og som vi håper det blir mange av her i Casa Amore.

I dag blir det labbings med Tove til cafeen. Per Svein skal være gryevakt for Frelsesarmeens julegryte, her på Langenes, utenfor Kiwibutikken. En deilig søndag ønskes deg som leser🤗

2 kommentarer om “Gjestebud❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s