Den aller fineste førjulstradisjonen med familien🤗

I går hadde vi full timeplan, men ikke noe stress. Og da er det jo helt i orden. Først på timeplanen sto et møte med to stykker fra Basseng AS. Det skulle handle om plassering av bassenget med mere. Beliggenheten er jo bare helt fantastisk, så alle gir seg ende over. Søknaden ligger inne, og vi har fått samme saksbehandler som ga oss byggetillatelse, og ferdigstillelsesattest på huset. Og da er det bare tiden og veien.

Etter det kom en kontrollør for å sjekke det elektriske anlegget i hus og leilighet. Alt var som det skulle være. Per Svein gikk runden med ham for råd og tips. Han ga seg ende over, over hus, leilighet og beliggenhet. Det er jo ekstra stas når folk som går fra hus til hus hver eneste dag, blir sååå begeistret når de stikker innom.

Etter å ha fått gjort unna disse avtalene gikk turen til Sørlandsparken. Vi tok med oss burdagsgave og julegave, som skulle stikke innom å levere Synne på vei hjem igjen.

Biltema var første stopp, det skulle handles mer for å få orden på garasjen. Der var de tom for det meste, men vi ble reddet av Julabutikken.

Vi foretok årets siste polferd på vei hjem. I disse coronatider er det ingenting å vente på. På vinmonopolet var det nesten ikke folk, og betjeningen ga tommel opp for å gjøre ferdig julehandelen her tidlig i år 🥂da var det bare å ønske god jul og godt nyttår, for vi skal ikke tilbake dit før i 2021.

Vel hjemme ble det en god pause før vi dro avgårde på årets hyggeligste førjulstradisjon med små og store unger. Dagen i forveien hadde vi fått elgkjøtt fra årets jakt. Ungene skulle få sin andel de også, vi må jo dele på godene. Vi pakket ned til de som ville ha, og leverte dem da vi møttes i går.

Per Svein måtte bestille billetter i bolker. I disse koronatider fikk vi ikke bestilt ti av gangen. Det ble i to bolker, og vi var spredd utover to rader, men det var innafor. Filmen vi skulle se var Gledelig jul, og den handlet om en dysfunksjonell familie. Jhonny valgte film, og alle var med på det. Han ville se den nettopp på grunn av det. Dette er vel den mest spesielle filmen vi tre generasjoner har sett sammen. Her fikk vi med oss alt hva hjertet kunne begjære, sex, legning, kjønn, utroskap, ja alt du kunne tenke deg. Robert sa etterpå at dette var jo rene opplæringen, og det er jo morsomt å kikke inn på en slik familie. Og vi lo en hel haug, for filmen var jo crazy. Farmoren i filmen var definitivt hakket galere enn denne farmoren. Jeg måtte underveis forklare Pandora hvem Olof Palme var, blant annet. Noen av referansene måtte du ha levd en stund for å få med deg. Filmen tok seg opp veldig på slutten, og vi lo og lo. Før filmen var over var det blitt den rene idyllen, også for denne dysfunksjonelle familien. Det var kjærlighet og glede, og en gledelig jul. Da filmen var over gikk Pandora bort til Jhonny og sa, det var en gøy film du hadde valgt❤️❤️❤️

Deretter var det McDonalds og mat som sto på programmet. Det var nesten ikke folk der da vi kom, og det passet oss utmerket.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s