Roen senker seg🎄

Siden vi nå har fått gjort unna julegaver og julepynting, kan vi nå ta ting litt mer som de kommer. Per Svein har vært i garasjen og ryddet de siste dagene, og det begynner å bli resultater av arbeidet. Daniel og Benedicte fikk med seg et lass med ting og tang som kan være kjekt å ha til deres oppussingsprosjekter da de var innom i går ettermiddag. I går fikk Per Svein solgt unna rør til sentralstøvsuger, de bare sto der i en svær kasse, som vi aldri får bruk for. Han fikk også solgt vedkappa. Det var fornøyde kjøpere som stakk innom i går kveld, prisen var te gjeanes, som vi sier det her. Resultatet av ryddesjauen kommer i bloggen etterhvert.

Selv er jeg kommet godt i gang med mine prosjekter på kontoret, jeg er faktisk overrasket over meg selv, for jeg ligger langt foran mitt eget skjema, men jeg har ingen hast, jeg har tiden for meg. Så lenge det er lystbetont er det jo ingen fare med å ligge foran skjema heller.

Det ble anledning til en tur på butikken etter lunsj i går, før jeg fortsatte på kontoret. Endelig vat det litt oppholdsvær mellom regnbygene.

I dag har vi full timeplan, men det meste er lystbetont. Bassengleverandøren kommer på besøk klokken åtte, da blir det befaring og planlegging for den beste plasseringen av bassenget. Det kommer også folk for å kontrollere det elektriske anlegget i dag, både i hovedhuset og i leiligheten. Etter det blir det en tur til fyllinga og Sørlandsparken. I kveld har vi den årlige kinokvelden med ungene, både de små og store. Jeg tror dette blir en skikkelig bra dag🤗Jeg håper du også lager deg en bra dag i dag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s