Regn ute, solskinn inne☀️

Vi har regnværsdager her i sør, det bøtter ned, men jeg må si jeg er glad for at snøen kommer ferdig skuffet. Det finnes ingen ende på det heller, så langt været meldes vil det fortsette å bøtte ned. På kontoret mitt skinner solen non stop. Jeg er veldig glad jeg var såpass forutseende i mitt fargevalg der inne. Jeg er ikke kommet i mål der enda, men det hjelper på.

Bassengssøknaden ble sendt kommunen i går. Da er det bare tiden og veien før tillatelsen foreligger. I morgen tidlig kommer to fra bassengleverandøren på befaring, for å se på plassering.

Det kom også en mail fra Enova om at de tre søknadene om støtte var klargjort for betaling innen 1-2 uker. Så der går det virkelig unna. For oss er det godt med alt vi får gjort. Det har roet seg betraktelig i heimen etter at vi fikk overlevert huset i Tjønneveien.

Per Svein holder på å få orden i garasjen. Her ryddes, kastes og gis ting bort. Robert har overtatt malerutstyr, husvask, tapetlim mm. Daniel har fått bordsag, greinkutter, og alle restene etter baderomsplatene. De av ungene som vil ha noe av det vi ikke lenger har bruk for, får det. Alle uteputene er havnet på loftet. Bare det er jo et helg berg.

Marit og Øyvind ( Per Sveins søster og ekssvoger) fikk solgt tomta si, på toppen her, i går. Det er rørelse på vår også. Snart er alle tomtene på toppen solgt. Det er flere her nede, og de blir nok også snart solgt. De har begynt å gå unna, og det er mye byggeaktivitet her nå, og mer blir det. Dette liker vi, for jo flere hus og naboer som flytter inn, desto finere blir det her ute.

Jeg håper dagene dine inneholder rom for fred også, ikke bare stress med å rekke alt til jul. Litt hver dag er mitt motto, og slik unngår jeg også stress før jul. I år blir ingenting bakt, men til neste år tenker jeg at det blir andre boller. Da har vi jo bodd oss inn🏠

Husk å sette av tid til egenomsorg og kosestunder i denne mørke tiden vi er inne i nå. I dette veldig spesielle året vi har nå. Jeg ønsker deg en dag med sjelefred og hygge uansett vær og føreforhold💙

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s