Abito – Jeg bor🏠

I går hadde vi besøk av Abito, Fædrelandsvennens boligmagasin. Abito er det italienske ordet for jeg bor. Siden huset har italiensk navn – Casa Amore, var det helt naturlig å takke ja til denne henvendelsen💙

Etter en drøy time var det unnagjort. Fotografen knipset i et sett mens hun var der. Siden det var regn og ruskevær ute, var det perfekt vær for fotografering. Resultatet blir å se i Abito, enten tirsdag, eller tirsdagen etter. Journalisten hadde lyst å få det inn tirsdag, men for oss har det ikke noe å bety, om det blir førstkommende eller den påfølgende.

Det er hyggelig å være naboer med bror. Vi har aldri bodd så nærme siden vi flyttet hjemmefra for år og dag siden. Det ble en skikkelig hyggelig kveld, den første av mange, håper vi😍

Det er koselig med tradisjoner, og det blir ikke jul uten denne turen. Jeg håper at du også får gjort noe du liker i dag, ikke bare noe du må, bør eller skal😍grip dagen, å la det bli en skikkelig god en💙

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s