Julegaver i boks🎁🎁🎁

I går ble vi ferdige med julegavene. Noen ble bestilt på nettet, før vi tok turen til Sørlandsparken. Der ble vi noen timer, til vi var helt ferdige. Vi tok en kaffepause hos Edgars😀

Vi var såpass tidlig hjemme at Per Svein kunne få på plass hyllene i garasjen. Nå blir det lett å rydde resten av rotet i garasjen. Jeg fikk pakket nesten alle julegavene, noen få gjenstår å ta i dag.

Denne dagen skal brukes i heimen. Vi skal gjøre ferdig en søknad til Enova, blant annet. I går ringte de fra bassengleverandøren. De kommer på befaring neste onsdag for å hjelpe oss med å finne perfekt plassering til bassenget. Og vi takker ikke nei til det. Her regner og blåser det i dag, men inne har vi det godt og varmt. Måtte dagen din bli av det gode slaget, uansett vær og føreforhold.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s