Husovertakelse🏡🏠

I god tid før klokken ni i går morges var vi på plass i Tjønneveien. Det var også huskjøper. Vi tok en gjennomgang av huset, og jeg vet ikke hvem som var mest fornøyd i går, om det var kjøper eller selger. Da vi traff kjøper i sommer var planen å leie ut noen år, for så å flytte til Søgne når han skulle gå av med pensjon om tre til fem år. I går var planene endret. Nå skulle huset settes i stand, før kjøper selv flytter inn til sommeren. Da går han samtidig av med pensjon👍

Vi tok en kaffe med eldstesønnen på Bageriet etter lunsj. Da benyttet vi anledningen til å få på plass julebaksten. Det blir ikke mye baking i Casa Amore før til neste år.

I går hadde vi perfekt vær her på Sørlandet. Perfekt både for overlevering av hus, og for en liten minnestund på brygga. Vinen Rune kom innom med tre dager før han døde, skulle drikkes, og det skulle være Runes skål. Vi kunne formelig høre ham der vi satt og snakket om overleveringen av huset. Det er helt perfekt ville han ha sagt, jeg hørte han sa det. Og perfekt det var det. En perfekt dag og minnes en fantastisk god venn, som vil bli savnet.

I dag kommer regnet tilbake til Sørlandet. På vårt program står det: Bli ferdig med julegavene i dag. Uansett hva som står på ditt program ønskes du en sabla god dag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s