En spesiell gave🎁

I går tok vi turen på fyllinga med full bil. Vi har akkurat begynt å rydde i garasjen, som er stappfull. Da er det godt å få kjørt bort det vi ikke lenger skal ha. Det ble to kasser til gjenbruksbutikken også. Været i går var av typen klissvått, så vi tok turen til Ikea for å få kjøpt de siste tingene vi trengte til huset. Nå skal vi ikke til Ikea før til neste år.

Per Svein fikk hengt opp rullegardiner i leiligheten i går, så nå er den helt klar inne. Vi venter bare på overbygget som skal over ytterdøren, så er den helt klar. Hellvik hus leverer og monterer den før jul🎄

Per Ove kom på besøk i går. Han hadde med seg gjennomtenkte gaver👍

Per Ove hadde lest om Hemingways krok i biblioteket, her i bloggen, og latt seg inspirere. Han hadde googlet Hemimgway og latt seg fascinere. Livet han levde er om mulig mer inspirerende og fascinerende enn selve forfatterskapet. Per Ove lot seg også fascinere av det han leste. Og så fant han denne boken, med oppskrifter på Hemingways favorittdrinker. Den innholder gode fortellinger fra Hemingways liv, knyttet til hver oppskrift. Jeg har aldri hørt om boken, men gleder meg som en unge til å lese den. Oppskriftene skal testes ut. Vi har fulgt i Hemingways fotspor, og smakt på flere av drinkene. Vi har drukket Cuba Libre, på Cuba. Vi har drukket Mojito i Key West, drukket Sangria til lunsj i Ronda, og smakt Bellini i Venezia. Når boken er lest skal den få hedersplass sammen med Hemingways shortstories, i Hemingways krok.

Vi slutter ikke å la oss forbløffe over hva dette huset gjør med folk. På søndag stakk Øyvind og Bjørg innom, naboer fra Tjønneveien. Øyvind sa da vi hadde tatt runden i huset: jeg visste det var fint, men det var mye finere enn jeg kunne forestilt meg det. Vi så at det skjedde med Per Ove også. Fargene ute og inne legger seg som et beskyttende teppe rundt folk, det er som om huset omfavner dem. Roen kommer umiddelbart, de som kommer på besøk blir sittende, de finner roen, ingenting haster. De bare er der til stede i øyeblikket, her og nå. Per Ove lurte på om huset ble så bra som vi forestilte oss? Vi måtte bare si som sant var, det ble mye bedre. Vi hadde ikke klart å forestille oss dette, uansett hvor hardt vi hadde prøvd.

Her meldes det om sol i dag, en dag inneklemt mellom to regnværsdager. En fin dag å overlevere et hus på. Jeg håper du får en alldeles strålende dag, uansett hvor du måtte befinne deg😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s