Det lyser i stille grender💡🕯

I går hadde vi en sånn dag der alt gikk på skinner. Ting bare klikket på plass i tur og orden. Jeg begynte dagen på legekontoret, sertifikatet for klasse C1 skulle fornyes. Med brilleseddel og briller var jeg klar. Det tok nøyaktig ti minutter. Og jeg fikk beskjed om at jeg egentlig ikke trengte briller når jeg kjører bil, jeg smøg rett under. Nå er det stort sett bare når jeg kjører bil jeg bruker briller, og det kommer jeg nok til å fortsette med.

Vi hadde noen ærend i Kristiansand centrum i går. Vi skulle blant annet hente julelys på Clas Ohlson. Da vi først var i byen ville vi benytte sjansen til å få kjøpt litt julegaver også. Da Per Svein reiste hjem fra Stavanger mandag, var det med buss for tog. Da han gikk av bussen tok han av seg ansiktsmasken, og uten at han merket det falt det ene høreapparatet av. Det fant han ut da han kom hjem. Det ble full runde med telefoner, etterlysning og til slutt mail. Da vi kom til byen i går morges ringte de fra Go- Ahead Nordic. Bussjåføren hadde funnet høreapparatet på anvist sted. Per Svein ringte sjåføren som til alt hell var i byen om ti minutter. Da dro vi innom Dampens, så Per Svein fikk kjøpt en gavepakning med byens beste makroner, som sjåføren skulle få i finnerlønn. Deretter labbet vi ned mot Caledonien.

Vi tok så strake veien til Sørlandsparken for å hente to hyller til boden i leiligheten. Klikk og hent ,og black week er en god kombo. Vi fikk hentet dem på Obs bygg, og kjøpt et juletre til medlemspris. Vi fikk det nest siste de hadde igjen.

Mens Per Svein fikk hentet nok en julegave på klikk og hent, tok jeg turen innom Rusta for litt påfyll av julepynt. Juletreet nede blir pyntet i trasisjonelle rødt, grønt og gull. Det i stua blir det mer amerikansk sus over. Blått, sølv, turkis, med litt rosa innslag blir greia oppe i stua🤗

Mens vi var på shopping begynte det å dukke opp stadig flere folk, da tok vi turen til Tjønneveien for litt nedvask.

I det vi bestemte oss for å reise hjem for lunsj, ringte montøren fra Fasadeprodukter. Han kom for å montere rullegardinene på soverom og bad om femten minutter. Perfekt timing.

Jhonny og Robert kom innom mens Pandora var på håndballtrening på Langenes skole.

Mens vi koste oss i sofaen ble det levert flere traktorlass med stein nede på tomta. En gravemaskin kommer for å stable det fint, uten at vi trenger å løfte en finger, eller betale ei krone. Det kaller jeg en vinn- vinn situasjon. Han som blir kvitt steinen er like fornøyd som det vi er.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s