Snart ferdig👍

Før vi dro og spiste på Skrubbsulten tirsdag kveld, ringte det på døren. Der sto det en hyggelig kar og presenterte seg som en av våre nye naboer. Huset deres var klart til innflytting før jul. Han kunne fortelle at han skulle sprenge bak huset i helgen, og at det ville bli mye stein. Han hadde hørt at vi trengte stein, det hadde visst stått noe om det i en blogg. ( Velsigna den bloggen) Per Svein har i lengre tid prøvd å få noen til å dumpe overskuddsmasse nederst på tomta vår. Mens han var ute nå, sprengte de nabotomta over veien. Da var han på meg sent og tidlig for at jeg skulle ta turen over veien å tigge til meg masse. Jeg nekta plent, men hadde han vært hjemme hadde det ikke kosta ham noe som helst å ta en slik tiggerferd.

Nå slapp vi det, for nå kom det servert på døren. Jeg koplet de to mennene, som utvekslet telefonnummer. I går møttes de nede på tomta, i helgen får vi tilkjørt all den steinen vi trenger, og naboen er sjeleglad for at han kan dumpe overskuddet rett nedi veien. Nå ble dette en velsignet vinn-vinn situasjon for begge parter.

I det vi var ferdig med å spise på Skrubbsulten ringte min bror Herleik. Han hadde hatt besøk av en nabo fra Kileneset, på andre siden av hovedveien. Han trengte underskrifter for å få ferdigattest på huset. Han sier vi eier veien, vet du ikke det sa min bedre halvdel, vi har jobba livet av oss med å bli kvitt den. Da vi kjøpte dettte området her fikk vi beskjed av de vi kjøpte at at vi eide veien på Kileneset, og at vi måtte føre den over på de som bor der. Vi trodde det skulle bli en smal sak, men interessen har vært laber. Etter 14 år blir det nå endelig tatt tak. Vi sa vi hadde prøvd alt for å bli kvitt veien. Vi lo da han som trengte underskrifter kom på besøk. Vi er jo mange grunneiere så han får litt av en jobb med å sanke inn underskrifter. Vi sa vi hadde prøvd alt for å bli kvitt veien. Vi hadde vurdert å sette opp en bom for å få fortgang i overtakelsen. Nå hadde vi begynt å vurdere å bruke veien til båtopplag, sa vi mens vi lo godt😂😂Han tog an. Nå skal han og en nabo sørge for at overtakelsen skal finne sted. Da han gikk sa vi til hverandre at om vi ikke blir kvitt den nå, legger vi den ut på tapt/ funnet og hittegodssider😂😂😂ikke en gang en vei er lett å bli kvitt. Til og med det bruker vi år og dag på😱

Ellers ble vi nesten ferdig med utvask i går. Vi skal jo ikke drepe oss på det heller. I går gikk jeg løs på det store badet med tannbørste. Per Svein ble ferdig med garasjen og søppeldunkene. Vinduene er vasket ferdig, stua er tatt, stuegardinene er vasket og hengt opp. Kjøkkenet er snart ferdig. Alle tak og vegger er tatt. Halve kjøkkeninnredningen er tatt, og all innmat i kjøle og fryseskap er vasket. Vaskerommet er også ferdig. Det gjenstår nå litt på kjøkkenet, gangen, toalettet og ytterdøren. Det blir vi ferdig med i løpet av dagen. Det blir en gledens dag.

I går fikk vi beskjed om at rullegardinene til soverommet vårt og hovedbadet er ankommet. De blir montert før helgen. Da kan vi fjerne teppene som henger foran vinduene nå. Det kan vi li👍👍👍

Nå håper jeg bare at du får en fin dag med mange lyspunkter, i denne mørketiden🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s