På hodet i vaskebøtta😱

I går begynte vi å vaske oss ut av huset i Tjønneveien. Mariann kom og hjalp oss. Vi kom langt. Per Svein vasket ut av hytta, og vasket vinduene både i og utenpå hytta. Han tok også vinduene i underetasjen på utsiden. Han fikk fylt hengeren med det som skulle kastes, både fra garasjen og rommet under garasjen. Han fikk støvsugd og satt på plass malingsrester som den nye huseieren kan få bruk for. Feierluken fikk han også tømt.

Mariann og jeg fikk gjort oss ferdig i underetasjen. Vi fikk tatt soverommene på loftet, gangen oppe og trappen opp til loftet, og trappen ned til underetasjen. Vi fikk kjørt et lass på fyllinga, og tatt en tur innom bruktbutikken på Mjåvann. Mariann elsket butikken umiddelbart, og vi kom hjem med nye skatter alle tre.

Da vi var ferdig for dagen, fikk vi tatt oss en dusj, og fikk på oss kjoler, untatt Per Svein som stilte i bukser😂😂Deretter dro vi til Skrubbsulten på julemiddag. Det smakte helt fantastisk👍

I dag gyver vi løs på badet oppe, blir ferdig med garasjen og med hovedetasjen. Vi er sååå klare for å sende huset videre🙂

Jeg håper du får en fantastisk dag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s