Gratulerer med dagen🇳🇴🇳🇴🇳🇴

Gratulerer så mye med dagen Per Svein🎂🎂🎂🎁🎁🎁🇳🇴🇳🇴💚 Enda en bursdag feires i havet. Du skulle egentlig vært hjemme i dag, men sånn er jo dette Nordsjølivet. De dagene du nå står over for en annen, de får du i retur på nyåret. Da får vi se om vi kan finne noe gøy å bruke de til.

Turen du hadde hjemme nå sist ble så travel at vi i alle fall ikke tenkte på din bursdag. Vi får feire bittelitt når du kommer hjem mandag kveld. Før vi hiver oss på nedvasken av huset i Tjønneveien på tirsdag. Når det gamle huset er levert faller livet mer til ro. Det kan vi trenge.

Neste år har du jubileum, og da blir det nok litt mer sving over feiringen. Du har ikke bestemt hvordan du vil feire enda, men barn, svigerbarn og barnebarn er inkludert i den feiringen. Det blir spennende å se.

Men i dag er du på jobb, og jeg vet du er mer enn klar for å komme deg hjem til Langenes. Jeg håper du får ekstra godt stell på plattformen i dag. Jhonny og jeg skal feire med pizza og julebrus i Casa Amore. Vi gleder oss veldig til bestefar og ektemann kommer hjem. Enn så lenge må du ha en strålende dag❤️❤️❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s