Brytningstid💦💨

Vi er langt inne i den siste høstmåneden, om ikke lenge er vi i gang med den store lysfesten. I går kjente jeg at jeg hadde vært litt vel optimistisk, og tatt litt for hardt i for ryggens del, dagen i forveien. Derfor ble det fridag. Det beste jeg kan gjøre for ryggen er å komme meg ut i skogen. Og skog det ble det.

Jeg trodde jeg hadde kontroll da jeg la meg, men midt på natta måtte jeg ut å redde hagemøblene som sto rett utenfor soverommet mitt. De var på vei rundt svingen av huset da jeg kom ut på verandaen. Så uten en tråd løp jeg rundt der ute i stormen og sanket inn sofa, bord og to stoler. Jeg dro dem inni en krok, og stablet dem oppå hverandre, og håpte det holdt. Deretter plukket jeg opp glassplata som hadde flydd av sted, og fikk den inn på soverommet. Jeg lo inni meg mens det sto på, for det må ha vært litt av et syn. Ryggen min lo ikke, den kunne klart seg uten denne formen for nattrim.

Det blir sol i løpet av dagen meldes det, og vinden skal løye utover ettermiddagen, og da skal stormen være over for denne gangen. Jeg håper dagen din blir fin, med eller uten storm🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s