Forberedelser til stormen💨💧💦

Gårsdagen ble riktig fin, jernkloen i ryggen er i ferd med å lette på grepet. Det betyr at jeg fikk gjort unna mye småting, sortert og kastet, både inne i huset ,og i kontordelen. Jeg må bare sørge for gode pauser, å spille på lag med ryggen. Da blir det en vinn, vinn situasjon.

Det regner og blåser fortsatt. I kveld og i natt kommer det kuling/ storm hit til Langenes. Vi har for lengst skjønt at vi må få laget stativ til søppeldunkene, om de skal holde seg på plass. Tiden har bare ikke strukket til. Jeg har fått beskjed av mannen om å stroppe fast dunkene i dag. Jeg har funnet en bedre løsning. Jeg setter de i garasjen. Jeg må bare grave frem litt plass. Det finnes alltid en løsning, uansett hva som gjelder. Hagemøblene er allerede stroppet fast. Slik er livet ved havet når vestavinden tar tak. Inne derimot, der er det sydentemperaturer.

Jeg håper dagen din blir god, med eller uten storm🤗💧💦☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s