Sofaliv🍂

Ryggen har gÄtt til streik denne uken, sÄ det eneste valget jeg har hatt er Ä roe ned tempo. Det betyr at jeg har fÄtt sett mange programmer som jeg har tapet i pÄvente av bedre tid, og jeg har funnet roen til Ä lese litt igjen. De siste par dagene har jeg kommet meg ut pÄ tur igjen, og det hjelper pÄ Ä lÞsne musklene som som har slÄtt knute pÄ seg. For Ä fÄ tiden til Ä gÄ har jeg laget handleliste bÄde til jul og annet. Det er ogsÄ mye planleggingsarbeid som kan gjÞres, selv om kroppen ikke er klar for selve handlingen som mÄ til for Ä fullfÞre det man har tenkt.

Jeg hĂ„per du fĂ„r en fin sĂžndag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s