Vinteropplag🍂

Vi er inne i den siste hÞstmÄneden, november med regn og mÞrketid. Kveldene og nettene varer lenger enn dagene. November er usedvanlig mild dette Äret. Det kan ta slutt fÞr vi vet ordet av det. PÄ SÞrlandet har det vÊrt grÄtt og trist de siste dagene. Vi er i ferd med Ä gÄ i dvale her i sÞr.

I gĂ„r fikk Per Svein telefon fra bassengleverandĂžren. En gjeng derfra hadde vĂŠrt pĂ„ befaring nedenfor tomta. De fĂžlger oss pĂ„ instagram, og nysgjerrigheten ble vel for storđŸ€—De var klare pĂ„ at huset var fantastisk, og beliggenheten likesĂ„. De ville gjerne komme tilbake Ă„ hjelpe oss med planleggingen, sĂ„ plasseringen blir greiest mulig. Det er et tilbud vi ikke takker nei til.

Vi er ogsĂ„ kommet til fargevalg pĂ„ bassenget. Fargen pĂ„ vannet blir finest i hvitt eller lyseblĂ„tt basseng, sier leverandĂžren. Siden vi er mer for farger enn det hvite gĂ„r vi for lyseblĂ„tt. Da fĂ„r vi den turkise fargen pĂ„ vannet som vi har i stuetapeten. Vi vil at fargene ute og inne skal skli over i hverandre. Anne Karen Birkeland fra MĂžvik Byggtjenester holder pĂ„ med sĂžknaden til kommunen, for oss. Basseng er sĂžknadspliktig, og vi har nok av andre ting Ă„ holde pĂ„ med for ĂžyeblikketđŸ€—

Med Ăžnske om en digg lĂžrdag til deg og dineđŸ€—

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s