Helg i Casa Amore❤️

Helgefreden har senket seg over Casa Amore. Klokken tre på fredag ble det slutt på all byggeaktivitet i feltet, og roen senket seg.

Per Svein syns det så litt ensomt ut, men han er nok, tro det eller ei, hakket mer sosial enn meg. Jeg stortrives i mitt eget selskap, og med fred å ro. Da kan jeg høre hva jeg tenker, å lade batteriene skikkelig. Det hadde jo vært trist å være Nordsjøenke i over 30 år, og ikke likt å være alene. Dagen i dag skal brukes til å utforske vakre Langenes. De melder strålende solskinn her i dag, det må jeg benytte meg av. Med ønske om at du og dine får en deilig søndag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s