Når alt faller på plass🤗

Det begynner å falle på plass her i Casa Amore. Per Svein fikk sendt avgårde nabovarsler på bassenget, til kreti og preti, via altinn, på onsdag. Da han først var i gang sendte han til flere enn først tenkt, fordi prisen var den samme, og fordi det var så enkelt😱

Det ser litt verre ut enn det er, men vi eier den gamle brygga, rett nedenfor huset, sammen med noen flere grunneiere. Det er i dette området de nye båtplassene kommer, men de kommer på vannet, for de som lurte på det. Søknaden til kommunen har Per Svein sendt til Anne Karen Birkeland, så kan hun fullføre jobben. Av og til er det greit å kunne betale seg ut, for så å gjøre helt andre ting. Vi har overskudd i byggebudsjettet, så pengene tas derfra. Hvis noen lurer på hvordan man får overskudd i byggebudsjettet, handler det om å operere med realistiske og faktiske tall. Og så legge på litt ekstra for uforutsette hendelser i budsjettposten, men også for andre uforutsette utgifter. Da er sjansen stor for at du går i pluss🤗

Vi har hatt en del interesse for leiligheten, og regner med å komme i mål der før Per Sveim rekker å komme hjem fra oljå. Jeg har fått kjøpt meg nye støvletter i år. Det skulle jeg egentlig gjort i fjor, men fant ikke noen som jeg virkelig ville ha. Det gjorde jeg i år, i år er det mye som kunne falt i smak.

Ellers kommer det litt post i postkassen her, men det meste går fortsatt til Tjønneveien.

Derfor gikk turen til Tjønneveien i går for å sette ut søppeldunkene en siste gang, for henting mandag. Jeg fikk også tømt ei postkasse som var blitt ganske full.

Ellers har jeg hatt en del mailtrafikk med Avfall Sør, og i går fikk jeg endelig søppeldunker.

Nå er det blitt et skikkelig hjem. I tillegg fikk vi et gavekort på Mester Grønn fra min jevngamle tante og hennes noe yngre mann( måtte bare) denne uken, og da blir det snart planter i heimen også🤗

I går kom gummimattene til de siste skuffene i kjøkkenet fra Hth, levert på døren her. I går kom også fakturaen som de trodde de hadde sendt oss alt i august. Vi har kommet til enighet og forståelse, og vi betalte regningen med det samme. Nå er saken helt ute av verden for vårt vedkommende. Vi er godt fornøyd med begge kjøkken og vaskerommet. De ble akkurat som vi ønsket oss. Det tok bare litt tid å komme i mål.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s