Hth-kjøkken, endelig ferdig, nesten🤗

I går skulle montørene fra Hth-kjøkken komme klokka 08.00. De dukket opp rett før halv ni. Før de kom hadde vi gjort forberedelser. Vi måtte tømme alle skapene i front på øya, der skuffene skulle inn. Vi måtte fjerne alt under der den siste bokhyllen skulle opp. Vi måtte også få alle frysevarene i fryseskapet ned i fryseren, for de måtte ha ut fryseskapet for å feste hyllen i veggen på kjøkkeninrednigen.

Jeg gikk inn og jobbet i kontordelen mens Per Svein påtok seg oppgaven som prosjektleder. Skuffene i øya kom på plass. Den siste bokhyllen likeså. Montørene gikk ned i leilighheten, mens gemalen sjekket hyllen. Den var ikke skrudd fast mot kjøkkeninnredningen, så den sto ikke fast. Han gikk ned til montørene i leiligheten. De hadde fått på plass den manglende skapdøren, og kullfilter i vifta. Da Per Svein ba dem vise ham hvordan han skulle bytte filter, ble den yngste selgeren dritsur, men viste ham det aller nådigst. De sa så at de nå var ferdig. Nei, sa Per Svein det er dere ikke, dere skal feste hylla i hovedkjøkkenet skikkelig. Da ble montøren om mulig enda surere, men jobben ble gjort. Nå er alt på plass der det skal være. De hadde imidlertid ikke med gummibelegg til skuffene, men de skulle etterlyse det.

Mailen jeg sendte hth- kjøkken på onsdag, er enda ikke besvart. Per Svein satte seg ned og skrev en ny mail til dem i går, etter montørene var gått. Vi har ikke fått svar på den heller. De liker åpenbart ikke å dokumentere, og da er det vel også en av grunnene til at den ene hånden ikke vet hva den andre gjør.

Nå går vi inn i et hvilemodus av en helg🤗🤗🤗og vi gleder oss vilt og uhemmet👏👏👏En nydelig helg ønskes deg og dine. 😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s