Kontor på gang🤗

I går fordelte vi oss på hvert vårt hus. Per Svein dro etter frokost, først til tannlegen, og deretter på fyllinga med et lass med søppel, som sto klart fra dagen før. Han fikk henta to fulle lass i Tjønneveien i går. Nå er rommet under garasjen tømt, det samme er hytta. Nå gjenstår det bare noen hagemøbler, gassgrillen, blomsterkrukker, en kajakk og en vaskemaskin. Vaskemaskinen skal inn i leiligheten.

Selv jobbet jeg med å få orden på kontordelen i går. Mye sortering og smårydding gjenstår. Det skal også opp bilder på veggene, men systemet er nå på plass. Løsningene er fleksible, slik at ting kan flyttes rundt etter behov, og hvilke prosjekter jeg til enhver tid holder på med.

Bøker til ulike prosjekter er plassert i system. De har funnet sin rette plass. Vannkoker, te, kaffe, vannmugge, kopper og glass er på plass. Skriveren skal på det lille bordet, fra Ikea. En skrivekrok som er full av sorteringsarbeid. Et sted for samtaler, som kan gjøres om til gjesterom og sovesofa. En stol som kan flyttes til gangen, når behovet for mer plass er til stede. Fleksible løsninger er påkrevd i ulike settinger. Samiske underlagsbrikker til glass og kopper, kjøpt på et julemarked i Oslo, i 2007. To kosta boda vaser som vi fikk i bryllupsgave av mine kollegaer, på Heslandsheimen i Mandal. Litt engler og stash hører med. Kunstglasset er et bruktfunn, som var helt gratis. Det tre etasjes fatet designet av Ferdinand Finne ønsket jeg meg i mange år, før jeg kom over det på tilbud, og slo til. Nå har det fast tilholdsted på kontoret.

Da jeg kom ut fra kontoret i går, så jeg den vakre regnbuen.

Dag var innom en tur på besøk i går. Heldigvis har vi et koronavennlig hus. Det er lett å holde både en og to-meters grensa der.

Vi rakk ikke legge ut leiligheten i går heller, men den står først på dagens program.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s