Shoppingdag🤗

Vi sto opp og fikk med oss en alldeles nydelig morgen med sol.

Etterhvert som vi har pakket ut, og flyttet inn, har vi fått en liste med ting som mangler. Det har ikke vært avskrekkende mye, for det meste har vi tenkt på, og gjort unna i forkant av flyttingen. I går hadde vi fått hodet såpass over vannet, at vi kunne ta en shoppingdag. Vi kom i mål med det aller meste, kun noen få ting gjenstår nå.

Første stopp var på Kids i Lillemarkens. Der fikk vi tak i gardiner og gardinoppheng , til vinduene mot Zimmermann. Valget falt på «fotside» dyp blå, lystette gardiner. De demper både lyd, og lys. Det kommer bilder her i bloggen når de kommer opp.

Vi dro til Ikea for å handle, der har de jo alt mulig, man trenger, og ikke trenger🤗

Han vi har solgt huset til ville gjerne få skjøtet elektronisk, for da skjøtes det over raskere, enn om det går via post. Det er jo bare en fordel for oss. Vi er klar for å gi slipp på Tjønneveien nå. Dette betyr også at vi får oppgjøret raskere, hvilket er en stor fordel.

Så fortsetter soga om Hth- kjøkken. For halvannen uke siden fikk vi beskjed om at det som manglet ville komme om halvannen uke. I går sendte Per Svein først en sms, som ikke ble besvart, deretter ringte han, men telefonen ble heller ikke besvart. Etter noen timer kom en sms om at de manglende delene først kom neste torsdag. Åtte uker etter at de ble hastebestilt. Per Svein svarte bare: Uff må vi vente en uke til altså? Vi lurer på om vi kommer i mål før jul, og om de har tenkt å gi oss kompensasjon for alt ubehaget, og i tilfelle hva???

Vi kom hjem med to sorte rammer, knivblokk til knivene fra Hellvik hus, puter til å fylle i putetrekk, arbeidsbenk til Per Svein, fire hvite badekåper, og oppbevaring for sengetøy i garderoben, for å nevne noe.

Etter vi kom hjem ble det avslapning på sofaen og litt mat, før Per Svein dro til Tjønneveien. Han skulle høytrykkspyle gårdsplassen, ei utebu utenpå og inni, i tilegg til husfasaden mott veien. Han ville få det gjort før frosten kommer. Jeg gikk løs på en grovsortering av permer og papirer. Det ble en stor flyttekasse full av papirer permer og mapper som skal ta turen på fyllinga. Finsorteringen er vinterarbeid.

I går kveld var vi invitert på middag hos bror Ole og Margrete. På menyen sto pinnekjøtt med tilbehør, og julebrus fra CB. Det smakte helt fantastisk. Det å komme til ferdig middag og hyggelig sosialt samvær er alltid bra. I denne travle tiden er det enda bedre. Så takk for middag, makroner, twist og salt snacks, for ikke å snakke om mye vann. Man blir skikkelig tørst av travle dager og pinnekjøtt🤗❤️

I dag blir det barnebarn, og litt flytting om hverandre. Tove og jeg skal labbe til cafeen, jeg går fra Langenes, og plukker henne opp. Jeg gleder meg til turen👍

Jeg håper du får en super dag, uansett hva som står på tapetet ditt denne dagen😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s