Et gjesterom klart🤗

Det er lange arbeidsdager i Casa Amore. Det tar tid å få alt på plass. I går ble vi nesten ferdig med soverommet til barnebarna, og andre gjester. En ny overmadrass er på vei fra lager i Oslo, og rullegardiner skal kjøpes inn.

Vi håper å inspirere barnebarn, og andre gjester til å reise både i fantasien og fysisk. Det er rikdom for sjelen. Telysholderen fikk jeg av min kusine i Trondheim, i mitt 50årslag. Deler av Shakespears samlede verker kjøpte jeg i butikken, ved hans barndomshjem, Stratford – upon – Avon, sommeren 2016.

Barnebarna traff aldri sin oldemor. Nå kam de bli kjent med henne gjennom kunsten hennes. Pandora fikk med seg et like stort, liknende blomsterbilde, laget av oldemor, da hun var på besøk i går. Hun skulle ha det på rommet sitt. Hun fikk også med et vinterbilde, laget samme år som pappa Robert ble født, i 1989.

En vase kjøpt på jysk, en seilbåt som Per Svein lagde i 4 eller 5 klasse, på Lunde skole. Den gangen hadde gutta sløyd og jentene håndarbeid. En grønn glassbolle etter mamma, og en bildenok om 501 fantastiske steder i verden.

Vi håper våre gjester får sove godt her, og minimalisme, ja, det for andre ta seg av. Vi går for kosefaktor.

Om noen timer er det overtakelse av huser. Da skal vi være klare. De ringte fra Hellvik hus i går, de lurte på om de kunne ta bilder. Og selvfølgelig kan de det.

Jeg håper du får en strålende dag🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s