Siste soloppgang i Lilandsresidensen☀️

I går fikk vi med oss det som skulle bli den siste soloppgangen i Lilandsresidensen.

Jeg var i stua nede da jubelen brøt ut på badet, rett etter frokost i går. Jeg skjønte hva det betydde, vi hadde fått ferdigattesten. Vi hadde noen ærend i Sørlandspsparken og i byen i går, og fant det på sin plass å feire dagen med kaffe latte og makroner🤗

Vi dro hjemom Åros og fylte opp bilen med et flyttelass, dyner, puter og toalettsaker. Jeg ble igjen på Langenes, mens gubben dro til frisøren, på shopping, og hjem til Åros for å hente tv, tv benk, med mere. Da han kom tilbake hadde Repstad Eiendom vært innom og levert to postkasser. En til oss og en til leiligheten. Herleik fikk også en, fire måneder etter innflytting😂😂bedre sent enn aldri.

Vi fikk gjort unna en god del i forbindelse med flytttingen i går. Vi ringte banken for å forsikre huset og leiligheten, og for å si opp forsikringen på Lilandsresidensen fra 1. Desember. Byggleder Vibekke var innom en tur i går med litt forskjellig. Vi har overlevering av huset i morgen klokken ti. Da kommer det en hel gjeng fra Hellvik hus på befaring. Det blir gøy🤗Blant de som kommer er Hilde, som har tegnet huset for oss. Hun ba oss gå all in, og vi håper hun er fornøyd med resultatet 👍

Da Vibekke var gått satte Per Svein i gang med å fullføre flyttingen. Han gikk inn på altinn og ordnet med flyttemelding for oss begge, til skatteetaten, til post og kommune. I samme slengen kontaktet han avfall sør, så vi kan få ut noen søppeldunker. CND ble kontaktet, vi har hatt dem i Årosskogen, de opererer også her. Abbonementet i Lilandsresidensen var betalt ut september, i Casa Amore startet det 1. Oktober, så da er vi der vi skal være, i følge CND.

Det er deilig å ha landet i Casa Amore, å vite at her blir vi. Etter en lang periode med finvær har regnet kommer til Sørlandet. Heldigvis er husene hole, så vi merker lite til det når vi holder oss inne. Måtte du få en deilig tirsdag🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s