Nydelig lørdag☀️

Tove og jeg gikk til Tangvall i fantastisk høstvær, i går. Mildt og deilig var det også🤗 I går var vi mange som stilte på cafe. Det var mange av den unge generasjonen som stilte i går. Det er en koselig tradisjon når mennesker fra tre generasjoner samles hver lørdag.

Per Svein dro ut på huset etter frokost i går. Jeg tok livet med ro før labbeturen til Tangvall. Per Svein fikk fylt opp bil og henger med bygg og flytteavfall. Han fikk også hjulpet Herleik med å få opp båten, før han dro på fyllinga. Etter det dro han til Sørlandsparken, og fagmøbler, og hentet sovesofaen som var kommet. Litt forsinket ankom han Frk. Lyng i går.

Etter cafebesøket dro vi til Langenes og fortsatte ryddingen. I bibliotek, vaskerom og teknisk rom begynner det å komme seg. Vi skal jobbe litt på huset i dag, men vi skal også gå tur i finværet. Vi spiste middag på Casa Amore i går. Rester etter middagen dagen før.

Vi følger byggemappen vår, og ser at vi har fått saksbehandler, og vi er fornøyde med det. Vi kan også se at saken er ferdig behandlet, hvilket vi tror betyr at vi kan flytte inn i løpet av uken🤗

Vi fikk med oss solnedgangen før vi dro hjem til Åros.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s