Alt klappet og klart👏👏

Vi har et fantastisk vær på Sørlandet for tiden. Vi kan fortsatt sitte på verandaen i midten av oktober.

Vi dro utover til huset før klokka var åtte i går. Klappet og klart skulle komme å gjøre ferdig plattingen ute. Meningen var at de skulle komme forrige fredag, men matrialene kom ikke. Derfor ble det utsatt en uke. Mariann skulle også komme, hun skulle hjelpe meg med utpakking, og småvask.

Jeg traff Mariann da vi gikk sammen på masterstudiet i offentlig politikk og ledelse ( statsvitensksap). Vi var prøvekaniner for det som ble kalt bolkeundervisning. De delte fagene i to, med seks ukers bolker med intens undervisning, og to ukers eksamensforberedelser og eksamen. Uken etter gjøv vi løs på nok en seksukers intens fordypning, før en to ukers eksamensperiode, før jul eller sommerferie. Det viste seg å være effektivt både for studentene og universitetet. Karakterene gikk til værs og flere fullførte. Kullet vårt ble raskt døpt om til gullkullet, og samholdet blant studentene ble sterkere enn før. Vi satt jo i den samme båten.

En annen viktig faktor for samhold og trivsel, var Mariann, som ble alles mor. Hun sørget for ar vi fikk det vi trengte, hun tok ansvar for trivsel på lesesalen, sto bak viktige arrangementer med artige innslag. Vi leverte inn masteroppgavene på universitetet, til samme tid, og dokumenterte. Vi hadde fest på byen om kvelden. Da vi skulle legge frem masteroppgavene sørget hun for at alle kledde seg pent, mennene i dress, og vi damer i like, sorte kjoler, med tilbehør. Da vi var ferdig ble det servert alkoholfri sjampis og blaudis med bilde av kullet, tatt på kvelden, midt i Markens, da vi feiret at masteroppgavene var levert.,

Mariann og jeg har holdt kontakten siden. Vi møtes på alle plan. Mariann og Knut er blitt en del av vår utvidete familie. Per Svein er like glad i dem som jeg er, og vi elsker å være sammen med dem. I går sa jeg at vi måtte være sammen oftere. Etter 17 år begynner ting å roe seg hos oss, og da kan tiden fylles med gode opplevelser med dem vi er glad i.

Vi kom langt ned i kassene i går. Til nå har jeg fylt opp tre kasser med bøker som skal gis bort. Det blir nok flere. Besøkende til huset kan stikke innom garasjen å se om de ikke vil ha med seg et par gode bøker hjem.

Vi har fått oppdatert oss litt på hverandres liv, og det er en nødvendighet. Jeg føler jeg har kjent Mariann siden tidenes morgen, og ikke bare i drøye tolv år. Hver dag tenker jeg på hvor heldig jeg er som har så mange flotte mennesker i livet mitt, Mariann er definitivt en av dem.

Hun hadde med seg innflyttingsgave. En orkide og en fantasikalender. En pekepinn på at livet nå går over i en mer kreativ fase for innbygerne i Casa Amore❤️

Med fire snekkere på plass gikk det unna. Regningen skulle vært betalt for en uke siden, men vi fikk beskjed om å vente til de ble helt ferdige. Ikke lenge etter at de forlot tomta betalte vi den, og nå er den saken ute av verden.

I går fikk vi beskjed om at sovesofaen er kommet. Vi kjøpte den i august, hos fagmøbler. Den hentes i dag, så er den klar når bibliotekgulvet er ryddet. Det kan fort skje i løpet av helgen. Jeg skal ikke på huset før etter cafeen i dag. Tove og jeg skal gå til cafeen i dette nydelige været. Jeg vil nyte de siste soloppgangene i Lilandsresidensen også, for de markerer slutten på en periode i livet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s