Rørlegger helt ferdig på huset👍

Vi pakker ut, rydder og setter på plass. Hver morgen før vi drar hjemmefra fyller vi opp bilen med ting og tang fra Lilandsresidensen. Etter 31 år her har det samlet seg opp med allslags ting og tang. Og når du er gift med « kjekt å hamannen» og med mannen som i gata vi bor i, omtales som mannen som har alt, da blir det litt å flytte på. Før var han i tillegg en skikkelig skrotnisse, som kom hjem fra fyllinga med mer enn han leverte. Vi har spart mye penger på hans praktiske ferdigheter, han er en handyman, og en skikkelig Reodor Felgen. Nå har han imidlertid skjerpet seg mye, slik at vi leverer mer avfall enn vi tar med hjem.

Akkurat nå er det vaskerom, teknisk rom og bibliotek som er hovedfokus for meg, samtidig flyr vi begge rundt i huset som en virvelvinn. Per Svein har satt bort ting og klær som ikke er i sesong, opp på bortsettingsloftet. Der er det nå kommet opp et klesstativ ( det verste han har montert ever, av klesstativ) og ei skolhylle. Med andre ord har han laget et greit system som vi finner frem i. Barnebøker, lego og Duplo venter på nye barnebarn, på et senere tidspunkt. Per Svein har også satt fast en del bokhyller i veggen i biblioteket. Da bannet han så mye at jeg fant det lurest å gå opp en etasje😂😂😂

Jeg fikk en del kommentarer fra flyttefolket om at jeg hadde for mange bøker. Jeg skjønner ingenting, det er jo derfor jeg har bibliotek??? Selv om bøkene er tunge å bære, er kunnskapen lett å bære. Jeg elsker bøker, og alt jeg lan lære av dem, og ikke minst alle historiene, og alle reisene jeg er med på, uten å røre meg av flekken fysisk. Det er fantastisk📚🤗💙

Tove kom på restekake, og hun hadde med seg litt gaver til vertskapet.

Rørleggerne kom innom og monterte oppvaskmaskinen i leiligheten, før de monterte vaskemaskinen i vaskerommet. Har hth glemt å bore hull til ledningene til vaskemaskin og tørketrommel, spurte Simen, rørlegger? Han hadde lest i bloggen at jeg ikke var fornøyd med Hth- kjøkken. De som leser bloggen kan ikke ha unngått og fått det med seg. Jeg er mest tilhenger av fremsnakk i bloggen, men av og til blir det for mye, og da kommer det ut, også her. Det er jo greit å ha en ventil hvor jeg kan få ut litt normal frustrasjon også. Vi håper Hth gjør seg ferdig neste uke, hvis bare alle delene finner veien fra Danmark.

Tidligere i uken bestilte vi innredning til garasjen, hos Biltema. Vi var innom for å kjøpe, men de var tom på lager. I går kom den, og vi dro og hentet den.

Denne innredningen har vært planlagt innkjøpt lenge, og lagt inn i budsjettet. Budsjett må man ha når man bygger hus.

I dag kommer Klappet og klart og gjør ferdig plattingen oppe. Det skal bli greit, det også. Mariann kommer på besøk, det ser vi frem til. I helgen skal vi roe ned arbeidet, å gjøre andre ting. Det er meldt sol hele helgen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s